Bayrak
ANA SAYFAM BOZKIR VİDEOLAR TELEFON KAYIT OYUN ZİYARET DEF. OKU ZİYARET DEF. YAZ İLETİŞİM
  Anasayfa   Kayıt Ol      Üye Listesi    Takvim    Arama    Yardım        Skins    Giriş 

Sazlı Köyü
      Kilitli ForumAnneler Gününüz Kutlu Olsun
            Kilitli ForumAnneler Gününüz Kutlu Olsun

Mesaj icon Konu: tüm annelerin anneler günü kutluyorum
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
ibrahim aktas
Yönetici
Yönetici
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 11
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Hak Puan : 0
Kidem : 5
OrtalamaHak : % 0
Irtibar :2

Alıntı ibrahim aktas Cevaplabullet Konu: tüm annelerin anneler günü kutluyorum
    Gönderim Zamanı: 09-Mayıs-2010 Saat 23:10

rahmetli annem ruhun sadolsun kabirin cennet olsun bu dûnyadan öbûr dûnyaya intikal etmis tûm annelerin kabiri cennet olsun sag olan annelerinde ômrû uzun olsun cok ayri bir yeri olan sehit ennelerininde bu günde acilarini paylasir yûce rabbimden sabirlar diliyorum anneler gûnü senede bir defadegil hergûn anneler gûnû olmasini diliyorum ûye kardeslerim bu resim benim cok degerli annemin resmi kabiri cennet olsun kûcûklügûmde onun birgûnû nasil gecirdigini anlatayim gece saat 3 veya 4 cesmeden suyu omuzunda getirir sabah 5 veya 6 siralarinda inegi sagmis sütûnü ocaga koymus bize sicak sac ekmegi yapmis kavaltiyi hazirlamis saat 8 bahceye gidiyoruz öyleyemegi bulgur pilavi ayran yagini ta sabah evde kavurmus ôyleyin fazla zamanini almiyor aksam saat 5 de sirtina otu ÿuklenmis eve geri gelmis tekrar inegi sagmis aksamyemegini hazirlamis bulasigi yikamis saat 8 de geri yataga girmis yarina onu aynen bôyle bir zorgûn bekliyordu 5 erkek evladi yetistirdi annecigim kabirin cennet olsun senin ve tüm annelerin hakki acaba ödenirmi hepinizi saygiyla selamliyorum allaha amanet olun i aktas
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03 wwf-vb
Copyright ©2006-2007 wwf-vb